ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ ΧΑΝΙΑ


 https://frangokastellocrete.blogspot.gr/

Στην οικογενειακή μας ταβέρνα  μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας ή να απολαύσετε φρέσκο ψάρι για μεσημεριανό ή βραδινό ψαρεμένο από  τη βάρκα μας.




Σε μικρή απόσταση από την Ταβέρνα Flisvos βρίσκονται τα νεόκτιστα διαμερίσματα Flisvos όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές σας , στην πανέμορφη φύση των Σφακίων.




Η καθημερινή καθαριότητα , το ψυγείο μετά από δική σας ζήτηση ή η προσθήκη παρκοκρέβατου είναι κάποιες υπηρεσίες προσφέρουμε για να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμη πιο άνετη.



Η Ταβέρνα του Φλοίσβου είναι περίπου. 30 μέτρα από τη θάλασσα. Το Φραγκοκάστελλο είναι ένα μικρό ήσυχο και ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο στη νότια ακτή της Κρήτης. Εδώ έχετε καθαρή αρχική κρητική ατμόσφαιρα και φιλοξενία.



Ο Σπύρος και ο αδελφός του Στέλιος φροντίζουν την κουζίνα και το καθημερινό ψάρεμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα φρεσκοψημένο ψάρι και να ετοιμάσει ο Στέλιος. Οι αδελφοί κάνουν το δικό τους κρασί, τυρί, ελαιόλαδο και χρησιμοποιούν κυρίως το δικό τους κρέας στην ταβέρνα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα είναι φρέσκα και πρώτης κατηγορίας.





Επικοινωνήστε μαζί μας..



FLISVOS ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ
ΤΗΛ.1 : +302825092069
ΤΗΛ.2 : +302825092301
ΦΑΞ : +302825092042
ΚΙΝ. : +306948001711



E-mail : info@flisvos.net

Url : www.flisvos.net